• Wat is Heltitude?

Wat is Heltitude?


Heltitude is geen dieet, maar een gezonde levensstijl! No nonsens, snel en eenvoudige toepassingen. We hebben het al druk genoeg, nietwaar? Dit is gemakkelijk en juist goed vol te houden, hoog gedoseerde samenstellingen, de beste ingrediënten, lekkere producten, beweging en online-coaching dat is Heltitude!

Een gezonde levensstijl heeft voor iedereen een andere betekenis. Bij sommige is dit meer energie krijgen, bij anders is dit afslanken, meer sporten, jong eruit blijven zien of zich jonger voelen.


Daarom dat we 5 all-in-one handige boxen ontwikkeld hebben. Met de Heltitude boxen krijg je een snel en gemakkelijk all-in-one concept. De box is voorzien van een maandvoorraad aan hoog kwalitatieve producten, dit samen met een coaching traject. Via de voedingssupplementen, eiwitshakes, gels, tussendoortjes, de coaching, gemakkelijke eetschema’s, praktische tips & tricks, beweegadvies, mental coaching, heli podcasts, … bouwen we aan een helti attitude!

Heltitude boxen
Het Heltitude concept werkt op 3 verschillende categorieën: afslanken, anti-aging & energie en de sport categorie. We hebben 5 type boxen ontwikkeld om iedereen te kunnen helpen:

01 Slim box
De box helpt voor afslanken en behoud van spiermassa. Dit allemaal zonder een jojo effect, het is effortless en combineerbaar met hun sociaal leven en een gezin.
Het afslanken gebeurt op de door jouw gekozen snelheid. Passend binnen je eigen levensstijl! Dat wil toch jij toch ook?

02 Look young box
Een anti-aging traject dat zorgt voor een jongere huid en veel energie. Ideaal, ook voor een strak en jong lichaam.

03 Endurance box
De box voor een sportief voedingstraject voor duursporters. Spieropbouw, recuperatie van de energiereserves en spierherstel zijn hier de belangrijke speerpunten van het traject!

04 Stay young box
Terwijl de look young box de focus heeft om er jong uit te zien, zal de stay young de focus leggen om jong, energiek en pijnreducerend door het leven te gaan.

05 In shape box
Het sportief voedingstraject voor krachtsporters. Spieropbouw, vetmassa verminderen en spierherstel zijn de hoofdfocus van dit traject.