home
Over Manon Gerlag

Over Manon Gerlag

Mijn naam is Manon Gerlag, gecertificeerde E-Fit trainer en orthomoleculaire adviseur.

Bewegen en gezond eten hoort van kinds af aan bij mij. Niet per se omdat ik dat zo graag wilde. Vanwege een darmziekte moest ik wel. Al vroeg leerde ik het effect van voeding op mijn lijf. Hoe het de motor is van binnenuit. Én hoe bewegen dit versterkt door het effect op je stofwisseling.

Als ik me fit voel, voel ik me gelukkiger. Ik kan dan meer aan, heb minder stress en voel me zekerder. En als ik lekker in mijn vel zit, ben ik ook nog leuker en gezelliger. Herkenbaar toch?

Als het eenmaal aan de binnenkant in gang is gezet, komt de buitenkant vanzelf. Kleding is voor mij daarbij de kers op de taart. Ik heb een passie voor mode en houd van stijlvolle kleding. Comfortabel, simpel en tóch speciaal. Kortom: kleding waar je blij van wordt.

Die mix van bewegen, gezond eten en mode is Isola Fit. Ik gun iedereen die fitte en energieke versie van zichzelf. En ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn om de knop om te zetten en er tijd voor vrij te maken. Daarom maak ik het je zo gemakkelijk mogelijk. Efficiënt sporten met snel resultaat, goede voeding die bij jou past én er goed uit zien.

Isola Fit dus! Kom gerust kijken, wees welkom en voel je thuis!

Sportieve groetjes,
Manon

Vraag gratis proefsessie aan
Ga naar de webshop
© 2023 - pinsite.nl - - sitemap - privacystatement/AVG
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Isola Fit en blijf op de hoogte van nieuwe acties.

[x] dit niet meer tonen