home
Deblon Sports bij Isola Fit

Deblon Sports bij Isola Fit

Naast het sporten en voeding blijft mode een onderdeel van mij en wel dit fantastiche merk Deblon Sports.
De luxe athleisure wear van Deblon Sports staat bekend om haar stijlvolle vrouwelijke ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De fantastisch zittende leggings bieden een shaping en lifting effect en zijn geschikt voor elke training, zoals pilates, yoga, fitness of hardlopen, maar juist ook om de hele dag door te dragen en te mixen met je favourite items. Lekker comfy maar vooral prachtig in zijn eenvoud en het zit en draagt fantastich. Kortom kom gerust kijken en passen voor deze geweldig merk Deblon Sports bij Isola Fit.
Deblon Sports is een luxe athleisure wear label

Je kunt onze items de hele dag en overal dragen. Onze items zitten heel comfortabel, maar hebben een luxe en stijlvolle uitstraling. Deblon Sports is klassiek label en maakt het mogelijk sport als fashion te dragen en andersom. Deblon items zijn multifunctioneel en zijn een duurzame toevoeging aan je garderobe.

Deblon items zijn van een zeer hoge kwaliteit

De kwaliteit, het design en de pasvorm van onze producten maken ze uniek. De stoffen hebben een ondersteunende functie en zijn vorm- en kleurvast, pillen niet, zijn sneldrogend en de meeste van onze stoffen zijn voorzien van een UV-filter.

Deblon Sports bestaat al sinds 2014 en is in Amsterdam opgericht

Deblon Sports heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van sportkleding. Ons merk vindt zijn oorsprong in 2014 in Amsterdam, de stad waar vrouwen zelfbewust en modieus zijn. Vrouwen in Amsterdam hebben een druk leven en willen er altijd goed uitzien. Dat betekent, voor, tijdens en na het sporten.

Deblon Sports ondersteunt vrouwen bij hun gezonde levenstijl

Onze klanten willen zich graag gelukkig en gezond voelen. Onze klanten kleden zich graag vrouwelijk en comfortabel tijdens het verwezenlijken van hun doelen.

Vrouwen zijn Deblon Sports

De eigenaresses van Deblon zijn zelf vrouwen die zich in het hart van de doelgroep begeven, ze zijn letterlijk het merk Deblon Sports. Ze snappen wat er nodig is om je mooi te voelen. Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd en delen onze waarden en normen.
Ga naar de webshop
© 2023 - pinsite.nl - - sitemap - privacystatement/AVG
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Isola Fit en blijf op de hoogte van nieuwe acties.

[x] dit niet meer tonen