home
Afvallen is niet moeilijk! Toch??

Afvallen is niet moeilijk! Toch??

Het concept afvallen is feitelijk eenvoudig: beperk het aantal calorieën en beweeg wat meer, dan gaat het vanzelf. Maar helaas is het voor meer dan 50% van de Nederlanders niet zo eenvoudig. Want hoe weet je wat je wel en niet kan eten? ‘Mag ik dan nooit meer een patatje?’ en ‘hoe houd ik die kilo’s eraf?’ zijn vragen die ik erg vaak hoor.

Het antwoord op die vragen verschilt per persoon, daarom is het ‘Maatje Minder’ programma ontwikkeld. Dit programma staat volledig in het teken van verantwoord en blijvend afvallen. Samen gaan we aan de slag met alles rondom bewegen & voeding. Een FIT-plan op maat.

Het voedingsadvies van Isola Fit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat lekker en verantwoord is, maar zeker geen honger zult hebben. Kortom Weet wat je eet!

Het FIT-plan ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week.
Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van Fit: Gezond bewegen en Relax.
Ga naar de webshop
© 2024 - pinsite.nl - - sitemap - privacystatement/AVG
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Isola Fit en blijf op de hoogte van nieuwe acties.

[x] dit niet meer tonen